Click on button to show the map.

Vergaderlocatie Aan de Gaag is een prachtige en kleinschalige locatie aan de Westgaag in Maasland. De oude koeienstal achter het woonhuis is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte. Waardoor deze uitermate geschikt is voor vergaderingen, trainingen, coachings en workshops.

Deze rustig gelegen en lichte vergaderlocatie zorgen ervoor dat het team kan onthaasten midden in het groen! U kunt hier in stilte vergaderen of trainingen verzorgen. En wat is er nu heerlijker dan te vergaderen of trainen in een landelijke omgeving met schitterend uitzicht op de koeien, schapen, molens en kassen.

Tijdens de lunch is het mogelijk om heerlijk te genieten van de prachtige omgeving of om lekker in het zonnetje te zitten langs de stal of in de boomgaard. Verder kunnen wij in de boomgaard of in het weiland diverse inspirerende activiteiten organiseren.

Bovendien is onze vergaderlocatie bereikbaar op zeer korte afstand van het Westland, Rotterdam, Den Haag en Delft.

De stal bestaat uit 2 gedeeltes, het voorste deel van de locatie wordt gebruikt om te vergaderen, trainen of coaching, het achterste gedeelte wordt gebruikt voor de lunch, of voor als er in groepjes gewerkt dient te worden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de vide.

De vergaderlocatie wordt niet aan andere groepen verhuurd dus de gehele ruimte staat tot uw eigen beschikking. Ook kunt u gebruik maken van een beamer en flipovers.

De lunch wordt geheel in eigen keuken bereid en bestaat uit een huisgemaakte soep of verse quiche, diverse soorten vers gebakken brood, diverse soorten beleg en een frisse groene salade.

 

Aantal zalen: 2 en een vide.

Minimum aantal personen: 6, max 40, afhankelijk van de opstelling