Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Persant Snoepweg 2 2353 KA Leiderdorp

Telefoon

Autogrill & Tulip Inn Leiderdorp ligt zeer centraal aan de A4, midden in de Randstad met steden als Leiden, Den Haag, Delft en Amsterdam om de hoek. Door de ideale ligging t.o.v. deze steden is de locatie tevens het ideale vertrekpunt voor een duik in het culturele erfgoed van de regio.

Ons parkeerterrein beschikt over ruim 100 parkeerplaatsen waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Het meetingcenter biedt ruimte aan 2 tot 240 personen. Er zijn 6 schakelbare zalen waardoor er altijd een ruimte is die perfect aansluit bij uw wensen. Denk aan een boardroom voor vergaderingen of brainstormsessies, een zaal lwaar u zorgeloos Alle zalen hebben daglicht en de benodigde faciliteiten zoals beamers, schermen en flipovers worden voorafgaand de bijeenkomst voor u klaar gezet. Wij bieden onze gasten een WiFi verbinding aan waar kosteloos gebruik van gemaakt kan worden. De locatie biedt bovendien 60 moderne en comfortabele hotelkamers, zodat ons enthousiaste team ook meerdaagse bijeenkomsten kan verzorgen.

Naast een meetingcenter en een hotel biedt Autogrill & Tulip Inn Leiderdorp u ook een sfeervol restaurant, een gezellige bar en een een prachtig terras aan het water, een mooie plek om uw pauzes door te brengen of om bijvoorbeeld af te sluiten met een barbecue of een borrel. Wilt u de meeting afwisselen met een activiteit kunt u een boottocht maken vanaf onze locatie.

Wij informeren u graag en kijken uit naar uw komst!