Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Dorpsstraat 88, 8899 AL Oost-Vlieland

Telefoon

Ruimte, rust en afstand van de dagelijkse routine: vergaderen op Vlieland is verfrissend! Met haar unieke ligging is Badhotel Bruin een prachtige plek voor een buitengewone bijeenkomst. De sfeervolle Kapiteinshut en Rubenskamer bieden alle privacy voor een gezelschap van acht tot twaalf personen. Voor groepen tot negentig personen beschikken we over een grote zaal. Een verse lunch op het terras of diner in het restaurant? We laten het u aan niets ontbreken.

In onze zalen beschikt u over alle vereiste apparatuur, gratis Wifi, comfortabele stoelen en veel daglicht. Bekijk de vergaderarrangementen.

Na een lange vergadersessie is er niets lekkerder dan flink uitwaaien op ons prachtige eiland. Badhotel Bruin verzorgt graag een ‘out-of-the-box’ arrangement voor het hele team met leuke activiteiten buiten de deur. Wij maken voor u een programma op maat, afgestemd op uw wensen en volledig verzorgd vanaf aankomst tot vertrek. Van strandwandeling tot buitenrit te paard, van blokarten tot powerkiten: Vlieland is een unieke locatie voor teambuilding!

Is teambuilding en vergaderen op Vlieland iets voor uw bedrijf? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.