Click on button to show the map.

Vergaderen gecombineerd met een bezoek aan de Brouwerij (en meer..)

Het Bavaria Brouwerijcafé, gevestigd in Lieshout, is gelegen aan de rand van de Bavaria Brouwerij. Deze locatie is geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere gast, waar de mogelijkheid bestaat de gehele dag te vertoeven in een sfeervolle omgeving welke volledig Bavaria ademt. Het Bavaria Brouwerijcafé beschikt over een drietal multifunctionele vergader- en feestzalen, welke geschikt zijn voor vergaderingen, congressen, (product)presentaties, besloten diners, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften en andere bijeenkomsten. De dag is pas compleet wanneer je in ons gezellige eetcafé geniet van een lunch, diner of borrel. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid de bijeenkomst te onderbreken met bijvoorbeeld een bezoek aan de Bavaria Brouwerij.

Je kan een gehele dag bij ons vertoeven!
We hebben voor jou een aantal activiteiten samengesteld die je kunt combineren met de jouw bijeenkomst. Hieronder vind je een selectie van ons aanbod, maar er zijn diverse andere mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk de dag compleet te maken met lunch, borrel of diner bij ons in het eetcafé!

Bavaria Biertour: Een rondleiding over de Bavaria Brouwerij
Bierproeverijen
:
 High Beer, bierproeverij van de tap of een bierproefwedstrijd
Rondleidingen/Musea: Daf, Philips wandeling of PSV
Gemotoriseerde activiteiten: Buggy rijden, Jeep rijden, Volkswagen Kever challenge of Solex tocht
Workshops: Koken op open vuur, tapcursus “the perfect serve”, bierborrelplank maken of flesjes in betonlook
Spellen: Bavaria Bierpong, Bavaria Beergames, Expeditie Brabant, Bier en Bitterballen Bingo, Escape Quiz, Bubble voetbal of Bavaria CaféQuiz.

 

3 zalen:

  • Proeflokaal, maximaal 48 in theateropstelling
  • Heerenkamer, maximaal 68 in theateropstelling
  • Koepelzaal, maximaal 270 in theateropstelling

 

 

 

Proost!