Click on button to show the map.

Boerderij de Fryhof

Prachtige vergezichten en echte stilte, ondanks het gekwetter van de vele weidevogels. Hier kun je ongestoord vergaderen. Boerderij de Fryhof is een sfeervolle en kleinschalige vergaderlocatie met ruimte voor een vergadering, training of brainstormsessie tot 15 personen. Tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

De geschiedenis

Bij Boerderij de Fryhof ben je te gast bij Leen, Gerda en Anita Boerkoel. Na ruim 26 jaar besloten zij de oude stolpboerderij gebouwd in 1934, om te bouwen tot een sfeervolle vergaderlocatie. Op deze manier kunnen zij iedereen laten meegenieten van wat zij zelf het mooiste plekje van Nederland vinden. Je vind hier rust, ruimte en een prachtig uitzicht. Met recht een mooi plekje!

Inrichting en sfeer

De landelijk gelegen stolpboerderij beschikt over een sfeervolle woonkamer, 6 luxe slaapkamers, een overdekt terras en een ruim erf met veel buitenruimte. Gasten voelen zich hier snel thuis. Niet alleen door de huiselijke, warme sfeer, maar ook door het feit dat je je verblijf naar wens kunt invullen. Kies je ervoor om maaltijden zelf te verzorgen of te laten verzorgen? Wil je een buitenactiviteit ondernemen? Of rond het kampvuur verhalen vertellen? Geef gerust je wensen aan!

De vergaderruimtes

De vergaderruimte is licht en sfeervol. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. In de herfst en de winter is het knus vergaderen rondom de houtkachel. Op zomerse dagen kun je buiten vergaderen op het erf.

Overnachten

De slaapruimtes zijn zeer ruim en voorzien van grote lichtstraten, waardoor je kunt genieten van het uitzicht over de polder. Alle kamers hebben twee aparte bedden, die uit elkaar geplaatst kunnen worden, een eigen badkamer en zijn voorzien van o.a. minibar, tv en een gratis WIFI.

Overige informatie

Maak je hoofd leeg en geef je meeting een extra impuls! Boerderij de Fryhof is het ideale startpunt voor een wandeling of fietstocht door de natuur van de Eilandspolder. Of huur een fluisterboot en verken de polder vanaf het water.