Click on button to show the map.

Onze prachtige, stijlvolle Boldzaal is te huur per dagdeel, avond of hele dag. Gelegen in het Heart House in Bussum biedt het huren van de Boldzaal meer dan alleen een rustieke ruimte voor uw seminar, workshop, yogasessie of anders. De Heart House is immers een belevingshuis waar ook therapeuten, masseurs en yogadocenten gehuisvest zijn die als huisgenoten graag gezamenlijke diensten aanbieden. Maak uw event in de Boldzaal compleet met één of meer van deze inspirerende sessies. Op vijf minuten rijden van de A1 met mogelijkheid tot parkeren.

De zaal is 100m2 inclusief drie ‘werkunits’, aparte toiletruimte en garderobe. Keukenblok, lockers, presentatieapparatuur etc. Koffie/thee arrangementen en diverse (vegetarische) catering mogelijkheden. Er is ruime parkeergelegenheid, op vijf minuten rijden van de afslag van de A1.

Bold Coach Academy verhuurt één zaal in het Heart House, de Boldzaal. Het totale pand heeft echter veel meer trainings-, overleg- of therapieruimtes te huur, dus we informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. De Boldzaal heeft een capaciteit van minimaal 2 tot maximaal 60 personen.