Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Kosterijland 15 3981AJ Bunnik

Telefoon

Het BOVAGhuis in Bunnik is heropend na een grondige renovatie. Een strakke maar kleurrijke inrichting zorgen voor een warme en moderne sfeer.

In het BOVAGhuis voel je je thuis, persoonlijke aandacht en veel verschillende mogelijkheden wat betreft zalen, eten, drinken en werken zorgen voor een plek waar iedereen terecht kan voor een congres, event, vergadering of gewoon een lekkere kop koffie. Het is het huis van de werkorganisatie BOVAG maar ook een congres- en vergadercentrum. Iedereen is welkom, BOVAG-leden genieten van voordelige tarieven maar ook als u geen BOVAG-lid bent kunt u bij ons terecht voor uw vergadering of event.

Een prachtig atrium met heel veel licht en mogelijkheden om bijvoorbeeld auto’s of caravans te plaatsen, de 10 vergaderzalen van 4 tot 250 personen, een bruine kroeg en een gezellig restaurant daar omheen zorgen voor veel flexibiliteit en mogelijkheden. In alle zalen zijn geavanceerde audiovisuele middelen aanwezig zodat u eenvoudig gebruik kunt maken van schermen, geluid en licht.

Het BOVAGhuis is ideaal gelegen in Bunnik, direct aan de A12 en op slechts enkele kilometers van Utrecht. Treinstation en bushalte binnen loopafstand en altijd voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving maken het BOVAGhuis tot een perfecte vergaderlocatie. Ook is er een 4* hotel op loopafstand. Wilt u alvast rondkijken? kijk dan op onze website, daar kunt u rondlopen in het BOVAGhuis middels de virtuele tour. Op de website kunt u ook meer informatie vinden in onze menukaart en direct een boeking plaatsen of offerte opvragen.

Graag tot ziens in het BOVAGhuis!