Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Polderweg 3 1191 JR Ouderkerk aan de Amstel

Telefoon

De Hoftafel is een voormalige boerderij uit 1851, gelegen vlak bij het mooie plaatsje Kortenhoef en is in de jaren 30 verbouwd tot een uniek landhuis.

De Hoftafel is onderdeel van Meetables, een nieuw vergaderconcept ontstaan uit een samenwerking van 4 inspirerende locaties in de directe omgeving van Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi. Meetables verzorgt op dit moment exclusief de boekingen voor 7 bijzondere vergaderlocaties.

 

Het is een bijzondere plek waar je je direct thuis voelt en waar in alle rust een brainstorm, inspirerende ‘heidag’, miniconferentie, training of creatieve activiteit gehouden kan worden. De locatie is professioneel uitgerust en voorzien van alle gemakken.

 

De grote vergaderruimte is geschikt voor gezelschappen van 2-18 personenafhankelijk van de opstelling (boardroom, carré, theater). Vanuit de ruimte loop je zo de grote besloten tuin in met mooie vijver en pergola waar je heerlijk buiten kunt zitten en eten, in de zon of in de schaduw.

 

In de tuin ligt tevens een atelier waar creatieve sessies of workshops kunnen worden georganiseerd. Of wat te denken van een yoga sessie op maat in de open lucht, een leuke fietstocht in de omgeving of een boottocht op de Loosdrechtseplassen?