Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Kuilenhurk 12 5512 CB Vessem

Telefoon

De boeiende kunstwerken in combinatie met de authentieke omgeving zorgen voor een warm huiskamergevoel waar de beste ideeën geboren worden. Een plek dus waar kunst en gastvrijheid elkaar aanvullen. De Luwte is hierdoor synoniem aan het opdoen van nieuwe inspiratie.

De Luwte bestaat uit 2 opzichzelfstaande gebouwen, De Galerie voor maximaal 15 personen en het Bakhuis dat ruimte biedt aan maximaal 8 personen. Beide gebouwen worden omringd door een uitnodigende tuin en bestaan uit verschillende ruimtes, die volledig tot uw beschikking staan en in verschillende opstellingen kunnen worden ingedeeld. Hierdoor is het mogelijk om zowel binnen als buiten in subgroepen te werken.

Zowel in De Galerie als in Het Bakhuis heeft u de beschikking over een flipover, beamer en projectiescherm. Tijdens uw bijeenkomst zal het u culinair aan niets ontbreken. Of het nu gaat om een ontbijtsessie, gebak bij de koffie, een uitgebreide lunch of een viergangendiner, alles wordt vanuit de eigen keuken met dagverse producten bereid.