Click on button to show the map.

De Marktkantine is gesitueerd in Amsterdam-West, naast het Food Centre, aan de Jan van Galenstraat. Omdat De Marktkantine een industriële, rauwe uitstraling heeft, met twee verschillende ruimtes, zijn alle soorten evenementen bij ons mogelijk. Clubavonden, concerten, theatervoorstellingen, kunst maar ook masterclasses, modeshows en vintagemarkten. De Marktkantine is van alle markten thuis. De prachtige theaterzaal nodigt uit tot veel(zijdige) activiteiten voor buurt en stad.

Historie
De Marktkantine huist tijdelijk in het Marcanti-gebouw aan de Jan van Galenstraat 6, een markant gebouw met veel geschiedenis. Gebouwd in 1936 als ‘marktkantine’, de kantine voor kooplui van de naastliggende markt (nu: Food Center Amsterdam). In 1956 uitgebouwd tot groot theater, waar artiesten als Jacques Brel optraden. Vanaf de jaren ’90 werd het een discotheek. Na vijf jaar leegstand herstellen we het weer in ere met waar het ooit allemaal begon: De Marktkantine, op en aan de markt.

De Marktkantine beschikt over een buitengewoon mooi akoestisch geluid, volledig lichtsysteem met daarbij de benodigde technische ondersteuning. Met 5 bars, 1 aparte rookruimte, een podium met verschillende lagen, een zeer grote bewaakte garderobe met extra kluisjes kan elk evenement letterlijk op maat worden gefaciliteerd en gerealiseerd. Tevens beschikken wij over een uitstekend functionerend wifi netwerk, beschikbaar door de gehele locatie.

Wij verzorgen volledige cateringarrangementen. Van vergaderarrangementen met een warme of een koude lunch tot uitgebreide diners in besloten sferen. De gerechten kunnen uiteraard ook als buffet worden opgediend. De Marktkantine beschikt over een team van ervaren producers, event managers, stylisten, high-end cateraars, audio en interieur specialisten. Het team heeft als doel uw wens op evenementen gebied te realiseren.