Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Westerweg 52 1445 AD Purmerend

Telefoon

De Purmer tafel (2-8p of 9-16p) in Purmerend is een bijzondere villa welke exclusief te huur is voor besloten vergadersessies op topniveau.

De locatie is gelegen 15km ten Noorden van Amsterdam, naast de golfbaan BurgGolf.

 

De villa is modern en smaakvol ingericht, met oog voor detail en voorzien van alle benodigdheden voor een geslaagde vergaderdag, waaronder wifi, flip-overs en een verrijdbaar lcd scherm.

 

De Purmer tafel beschikt over een grote kamer van ong 70m2 en aangrenzende open keuken die in menig lifestyle blad niet zal misstaan.

 

De stoere verrijdbare tafel van 4m is de eyecather van de ruimte waar met ongeveer 12p aan vergaderd kan worden in boardroom opstelling of met 16p in u-vorm. Liever de ruimte leeg en alleen stoelen in een cirkel, geen probleem dan wordt deze eenvoudig aan de kant gereden.

Om het ook voor kleinere gezelschappen mogelijk te maken deze locatie te boeken is er een apart tarief voor groepen tot 8p, het betreft verder wel de zelfde ruimte.

 

De aangrenzende open keuken waar ook een grote tafel staat wordt ingezet voor de lunch, maar aan de keukentafel kan natuurlijk ook gewerkt worden mocht men in groepjes op willen splitsen. Grenzend aan het vergaderdeel is tevens nog een kleinerebreak-out room, welke extra is in te zetten.

 

Ook aan culinaire verwennerij ontbreekt het niet op deze inspirerende plek. Er wordt gewerkt met cateraars met een voorliefde voor dagverse, bij voorkeur biologische, producten en voor diner in de avond is een samenwerking aangegaan met restaurantMario uit Neck. Zij kunnen in de fijne open keuken ook een authentieke Italiaanse kookworkshop verzorgen.

 

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de lounge banken op het overdekte terras. Maar ook bij minder goed weer maakt de eigenaar graag de buitenhaard aan om na te genieten bij een knapperend vuur.

 

Voor de nodige ontspanning kan men terecht bij golfbaan BurgGolf. De tuin van de villa grenst namelijk aan de golfbaan zelf.