Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Givelderweg 2 6276 PB Slenaken

Bijzondere vergaderlocatie in Zuid Limburg

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in het Zuid-Limburgse Heuvelland nabij Maastricht, dat kan bij de Smockelaer. Of u nu wilt vergaderen in een traditionele vergaderopstelling of in een informele setting in een groepsverblijf, het is allemaal mogelijk. Het uitzicht op het Geuldal werkt inspirerend voor uw vergadering, ervaar het zelf!

Een vergadering kan behoorlijk inspannend zijn, dus waarom niet inspanning en ontspanning combineren? Sluit een vergaderdag af met een gezellig diner met uw collega’s en blijf overnachten in onze luxe groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is gelegen in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg, dus een wandeling ter inspiratie is absoluut een aanrader!

Het Vakwerkhuys is een bijzondere vergaderlocatie in Limburg, gebaseerd op een oude stal. Het klinkt misschien saai, maar het is alles behalve dat! Het smaakvolle interieur komt van origine uit het Waldorf Hotel in Brussel en is voorzien van een nieuw jasje. Het kan dus maar zo zijn dat Churchill of Madonna ooit op uw stoel heeft gezeten.

De vergaderaccommodatie is voorzien van alle zakelijke faciliteiten zoals een beamer, flipover en uiteraard Wifi. De lunch is standaard inbegrepen bij een vergaderarrangement. Wij zorgen dat uw lunch klaar staat als het u uitkomt.