Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Provincialeweg 38 1108 AB Amsterdam

Telefoon

Golden Tulip Amsterdam Riverside is zeer centraal gelegen aan de rand van zakencentrum Amsterdam Zuidoost. Het hotel is in oktober 2015 gesplitst in een 3-sterren (Tulip Inn) en een 4-sterren locatie (Golden Tulip) en biedt u 6 vergaderzalen, 2 boardrooms, 192 hotelkamers, een gezellige bar en een sfeervol a la carte restaurant. .

Uw gasten kunnen parkeren voor € 6,00 per dag of voor € 12,50 per 24 uur. De trainer of voorzitter van de bijeenkomst kan gratis parkeren. Er zijn 150 parkeerplaatsen en een aparte parkeerplaats voor touringcars.

Van de 6 vergaderzalen, hebben er 5 een prachtig uitzicht over de Gaasperplas. De meeste zalen hebben daglicht en beschikken over moderne audio-visuele apparatuur. Vijf zalen sluiten op elkaar aan en bieden de mogelijkheid de ruimte naadloos aan te passen aan uw eisen. Wij bieden ruimte aan 240 personen.

Indien u een seminar, een training, een workshop, een beurs, een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest wilt organiseren, staan wij voor u klaar om er een succesvol evenement van te maken. Bij mooi weer kunt u vanuit ons meetingcenter uw pauzes doorbrengen op het terras. Ook een afsluiting op het terras met een BBQ of een heerlijke boottocht behoort tot onze mogelijkheden.

Ons hotel biedt overal gratis WiFi en een overnachting voor of na uw bijeenkomst is uiteraard mogelijk. We informeren u graag en kijken uit naar uw komst!