Click on button to show the map.

Hal4.1 in Rotterdam is een multifunctionele evenementenlocatie aan de Nieuwe Maas met een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

De industriële sfeer van het gebouw, van oorsprong een machinewerkplaats op het terrein van het Drinkwaterleidingbedrijf Rotterdam, is na een grondige verbouwing en recente restyling behouden. De locatie is gelegen naast de Watertoren in Kralingen-Crooswijk en is zowel vanaf de snelweg, het water en met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

In oktober 2010 opende Hal4.1 haar deuren in Rotterdam. De bestaande locatie is geheel vernieuwd en met de verschillende sfeervol ingerichte ruimtes heeft Hal4.1 veel mogelijkheden.

HAL4.1 is een prachtige locatie voor uw personeelsfeest, zakelijke bijeenkomst of bruiloftsfeest. Naast de dinnershows en cabaretdiners is de locatie ook te huur voor het evenement van uw wensen. De huurprijs die u betaalt voor HAL4.1 en de mogelijkheden en faciliteiten die u er voor krijgt, zijn uniek te noemen in Rotterdam. U huurt de zalen volledig en sfeervol ingericht, inclusief alle voorzieningen zoals licht, geluid, podium, kleedkamers, etc. Tevens is de locatie voorzien van airconditioning.

Theaterzaal
De theaterzaal heeft een capaciteit voor congressen en diners tot 250 personen en feesten tot 350 personen. In combinatie met de zalen boven is HAL4.1 geschikt voor feesten tot 500 personen.
De Theaterzaal is volledig ingericht met meubilair in een stijlvolle en moderne ambiance. De zaal is voorzien van een vast podium, voldoende theaterlicht en geluidstechniek.

Maaslounge
De Maas Lounge op de eerste etage heeft een magnifiek uitzicht over de Maas. Als je buiten op het balkon staat adem je de havensfeer van Rotterdam.
Deze volledig ingerichte en moderne zaal heeft een capaciteit voor congressen en diners tot 120 personen en feesten tot 150 personen.