Click on button to show the map.

Het Rijk van de Keizer is in 1996 gestart in de Amsterdamse Jordaan.Vanuit een kraakpand organiseerde oprichter John Hannema avonden waarin eten en theatrale elementen werden gecombineerd. Al gauw kreeg hij de naam: gastronomisch artiest.

Drie jaar later werd het in de Jordaan te krap en verhuisde hij naar kunstenaarsterrein 1800 Roeden, de plek waar wij vandaag de dag nog steeds zitten. Nu is het een vergader-, feest- en trouwlocatie met een aanzienlijke capaciteit: diners tot 200 personen, kookworkshops van 12 tot 50 personen. Voor grote bijeenkomsten geldt een zaalcapaciteit van maximaal 300 (binnen) en/of 400 personen (binnen en buiten).

het Rijk van de Keizer is een bruisende en creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. Zaalverhuur, thema’s, theater, decor, styling, moestuin, restaurant, Cantina, catering en kookworkshops; het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven.

Het Rijk van de Keizer is een inspirerende vergaderlocatie met 2 unieke vergaderzalen.

Beide ruimtes lenen zich voor vergaderen, een brainstorm, workshop, training, conferentie, congres, evenement, heisessie of bedrijfsfeest.

De Cantina is geschikt voor klein vergaderen. Diverse ateliers op het terrein zijn te huur voor workshops en break-out sessies. Audio-visuele middelen en wireless internet zijn beschikbaar.