Click on button to show the map.

Hoeve De Haar, gebouwd in 1927, was ooit een landgoedboerderij. De boeren pachtten hem van hun adellijke buren op kasteel Twickel. Een deel van het gebouw diende als jachtkamer van de Twentse fabrikantenfamilie Stork. Mede vanwege de dubbele functie kreeg de Hoeve de status van rijksmonument.

Vandaag de dag is Hoeve De Haar een luxe bed & breakfast met zeven zeer comfortabele kamers en een multifunctionele vergaderruimte/kookstudio/diner- en feestzaal. Op het vroegere akkerland bij de boerderij ligt nu een sublieme 18-holes golfbaan. Wat wilt u nog meer?

Hoeve De Haar biedt zeven luxe tweepersoonskamers, allemaal op de begane grond. Ze hebben elk een eigen ingang en badkamer, en u slaapt in een supercomfortabel boxspringbed (lits-jumeaux). Even televisie kijken, Googlen, appen of mailen? Elke kamer is voorzien van tv en in de hele Hoeve is gratis draadloos internet.

Want wat maakt vergaderen bij Hoeve De Haar zo aantrekkelijk? De sfeer, de faciliteiten, de ruimte en het parkeergemak. Maar ook de vele mogelijkheden die de omgeving biedt voor ontspanning rond de vergadering − van een gezamenlijke boswandeling tot een rondje langs de 18 holes van de Twentsche Golfclub.

Onze vergaderaccommodatie The Seven Oaks biedt ruimtes voor 20 tot 40 personen, met eigen ruimte voor lunch en/of diner, en eigen toiletten. Uiteraard hebben we ook alles in huis wat u bij een vergadering nodig kunt hebben (projectie, geluidsinstallatie, flipovers, etc.).

Een feest op Hoeve De Haar is altijd iets bijzonders. Familieverjaardagen, bedrijfsrecepties, dinner party’s, buiten barbecue’s met bijvoorbeeld Green Eggs, trouwpartijen en condoleances: wij maken er maatwerk van. Precies zoals u wilt.

Kijk hier even binnen

Kamer 1 

Kamer 2

Kamer 3

DKelden