Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Hotel Mitland Utrecht Ariënslaan 1 3573PT Utrecht

Internet

Hotel Mitland Utrecht 

Gelegen in een groen stadspark aan de rand van Utrecht treft u Hotel Mitland. Dit veelzijdige hotel is de ideale locatie voor uw (zakelijke) bezoek aan de stad Utrecht, gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en het stads- en vergadercentrum. Mitland is een echt familiebedrijf waar een hoge servicegraad, gastvrijheid en een informele sfeer hand in hand gaan.

De combinatie van 141 luxe hotelkamers en 14 multifunctionele vergaderzalen (allen voorzien van daglicht) maakt het een geliefde locatie voor vergaderingen en conferenties tot 250 personen. Met diverse faciliteiten zoals een zwembad met sauna, en eigen bowlingcentrum en een restaurant met twee terrassen biedt dit viersterren hotel daarnaast alle mogelijkheden voor een ontspannen verblijf.

De zalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over de nodige audiovisuele middelen. Enkele zalen beschikken tevens over een prachtig terras met fotogeniek uitzicht op het water van Fort De Bilt. Bij Hotel Mitland verblijft u écht groen: door tal van ingrepen is het hotel namelijk sinds 2012 gecertificeerd met een gouden Green Key: hét eco label voor de toeristenbranche.