Click on button to show the map.

Hudson Bar & Kitchen Zoetermeer

is  gevestigd in een monumentale boerderij, de Sara Lydia Hoeve. Net buiten het centrum van Zoetermeer, aan de rand van het groene Benthuizen met ruim parkeerterrein voor de deur. De American look & feel  van Hudson doet denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland.

Aan de wanden skulls en speciaal voor Hudson vervaardigde kunstwerken van artiest Tinus Teder.  Beroemde Amerikanen prijken in kitscherige lijstjes op de Wall of Fame en gigantische

kroonluchters zijn de eye catchers van de zaak.  Een twintig meter lange pui biedt toegang tot het riante aangrenzende terras met heerlijke loungebanken.

Op de kaart van het restaurant american dishes met  als high roller de famous Hudson Burger die je geprobeerd moet hebben! Behalve restaurant is de vestiging in Zoetermeer een perfecte eventlocatie. Met  twee exclusieve zalen biedt Hudson ruimte en arrangementen voor gezelschappen van 10 tot 350 gasten.  Vergaderingen, bedrijfsborrels, actieve uitjes en andere celebrations worden tot in de puntjes verzorgd.

HUDSON VIP

Voor kleine gezelschappen tot 20 personen is de VIP een intieme locatie voor vergaderingen en private dining.

Capaciteit diner: 10 – 25 gasten

HUDSON SUITE

Sfeervolle privé ruimte op de 1e etage met aansluiting op de vide en private bar. Deze ruimte leent zich voor vergadering, diner, borrel en feest. Beschikt over podium en audio systeem.

Capaciteit diner: 20 – 50 gasten

Capaciteit feest: 35 –  80 gasten

Capaciteit inclusief gebruik vide bij feest:  tot 150 gasten