Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Limpensweg 20, 6439 BE Doenrade

Telefoon
Romantisch genieten op ons Limburgs kasteeltje!

Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen ligt Kasteel Doenrade. Dit unieke rijksmonument biedt veelzijdige mogelijkheden voor zowel de toeristische als zakelijke gast.

Wij zijn er trots op Kasteel Doenrade een officiële trouwlocatie van de gemeente Schinnen te mogen noemen! Ons kasteel beschikt over alle mogelijkheden om uw droombruiloft te realiseren. Of u nu in de Ridderzaal wenst te trouwen of buiten in ons park: wij denken uiteraard graag met u mee!

Samen met ons team willen wij onze gasten een onvergetelijk verblijf op ons kasteel bezorgen.

Zoekt u een bijzondere en inspirerende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Dan bent u bij Hotel Kasteel Doenrade aan het juiste adres!

De 4 zeer verschillende stijlkamers bieden u de perfecte omgeving voor uw vergadering, brainstormsessie of training. Uiteraard beschikt u over alle moderne faciliteiten. Kasteel Doenrade biedt tevens 125 gratis parkeerplekken.

Klein of groot feest? Wij leveren maatwerk voor elke wens. Feesten als Bourgondiërs, dat doe je op Kasteel Doenrade!

Ook voor een bijzonder diner bieden wij diverse mogelijkheden, elke stijlkamer biedt immers een eigen sfeer. Wat dacht u van een exquise besloten diner, een informeel walking dinner of een uitgebreid Limburgs buffet?