Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Oude Vest 43 2312 XS Leiden

Telefoon

Stadsgehoorzaal Leiden


De Stadsgehoorzaal, een monumentaal pand in de binnenstad van Leiden, beschikt over verschillende zalen met elk een unieke uitstraling. De Grote Zaal (capaciteit: 800 pax), de Aalmarktzaal (340 pax) en de Breezaal (230 pax) geven uw gasten een inspirerende plenaire ruimte. De Grote Zaal en Breezaal kunnen tevens ook zonder stoelen ingericht worden, waardoor ruimte is voor een beursvloer, een borrel of een knallend eindfeest. Door de vele foyers en subzalen is het ook mogelijk voor grotere groepen om voldoende workshops en breakouts te creëren.

Leidse Schouwburg


De Leidse Schouwburg, een monumentaal pand in de binnenstad van Leiden, beschikt over een prachtige plenaire zaal (capaciteit: 539 pax) die dankzij de intieme uitstraling, zeer geschikt is voor presentaties en symposia. Door de vele foyers en subzalen is het ook mogelijk voor grotere groepen om voldoende workshops en breakouts te creëren. Vergaderen kan in één van de sfeervolle foyers, of zelfs op het podium met uitzicht op de klassieke zaal.

De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal werkt samen met cateraars die voor elk budget een kwalitatief goede lunch, borrel of diner kunnen verzorgen. Bovendien is alle technische én productionele kennis in huis om uw evenement van begin tot eind te begeleiden.