Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Oedsmawei 17 9031 XN Boksum

LOFT is een bijzondere locatie voor een inspirerende vergadering.

De omgeving en de informele sfeer van LOFT zorgt dat mensen snel op hun gemak zijn. Mensen die op hun gemak zijn functioneren beter. Met inspirerende intermezzo’s, tips en handreikingen zorgen we ervoor dat uw vergadering/bijeenkomst/training optimaal verloopt. De verzorging van de inwendige mens wordt daarbij niet vergeten natuurlijk. Lekker eten en drinken tijdens of bijvoorbeeld na afloop van een bijeenkomst is zeer belangrijk! Graag denken wij hierin met u mee om de bijeenkomst zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

zoek u een sfeervolle plek om gewoon te vergaderen?

Ook dan ben je bij LOFT op het goede adres. We zorgen er achter de schermen voor dat de vergadering zo
goed mogelijk verloopt. Op tijd verse koffie en thee met iets lekkers er bij. We regelen het. Ook zetten we de besproken ruimte zo goed mogelijk klaar. Geef aan welke vergaderfaciliteiten je wenst te gebruiken.
Het is niet nodig om van alles zelf mee te nemen. LOFT heeft de beschikking over flip-overs met papier en stiften, beamers, projectiescherm. De inwendige mens wordt tijdens de vergadering niet vergeten.
Schakel voor de bijeenkomst even met de keuken om gezamenlijk het ideale lunch moment of het ideale koffie en thee moment af te stemmen. We faciliteren uw vergadering graag! Kijk of de gewenste datum voor de geplande bijeenkomst nog beschikbaar is.

Loftt heeft u van alles te bieden zo bieden zij verschillende creatieve vergadering aan, kijk hier voor deze leuke manieren van vergaderen