Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Ooster Nieuwkruisland 1 9852 TE Warfstermolen

Telefoon

Wilt u in een Unieke omgeving met uw personeel brainstormen, vergaderen, een cursus volgen of juist geven, dan heeft u nu hiervoor de locatie gevonden!

Een counseling sessie, meeting of andere zakelijke bijeenkomst is mogelijk van 6 tot 16 personen. U heeft de beschikking over de voormalige landbouwwerktuigenschuur met de eeuwenoude gebinten en orginele elementen, veel ruimte, met uitzichten over de landerijen en in een landelijke ambiance, ruimte om te vergaderen en bij te tanken. Ook mogelijk is een vergadering te houden aan de lange kasteeltafel, eventueel gecombineerd met een nazit bij de grote openhaard!. Bij meetings en vergaderingen van 2-8 persenen gebruik van de Kerkuil of in de ruime boerderijkeuken.

Na een dag enerverend vergaderen, bijkomen tijdens een goed diner. Wat te denken van eerst een paar uur samen werken en daarna ontspannen tijdens een kookworkshopeen whiskyproeverij of een cliniq boogschieten.

Wilt u meerdere dagen gebruik maken van onze boerderij, is het mogelijk te blijven overnachten. Zes thema slaapkamers bevinden zich in de voormalige landbouwwerktuigenschuur en in overleg kunt u ook overnachten in de gastenverblijven van het logement (in de romp), bij voldoende beschikbaarheid tot 11 slaapkamers totaal.

  • Centraal gelegen in het Noorden van Nederland, nog geen 30 kilometer van Groningen en Leeuwarden en toch helemaal weg van de drukke hectiek van het “normale” zakenleven.
  • Direct aan nationaal park Lauwersmeer (500 meter) op de grens van Friesland en Groningen bevindt zich onze authentieke Friese kop-hals-romp boerderij van meer dan 200 jaar oud.
  • Een prachtig uitzicht, veel ruimte, natuur alom en vooral RUST.
  • Bovendien zijn allerlei heerlijke culinaire verwennerijen mogelijk.
  • Geen personeel maar uw gastheer en gastvrouw zelf, dus korte lijnen en persoonlijk!