Click on button to show the map.

Zoekt u een unieke vergaderlocatie? Wat te denken van het vergaderen op het water? Lokaal 55 neemt alle zorgen uit handen voor een inspirerende vergadering op het water. Parkeer de auto op onze ruime parkeerplaats, stap uit en betreedt het terrein van Lokaal 55. Je zult worden overvallen door een oase van rust. Na de ontvangst met een heerlijke kop koffie stapt u op één van de schepen om te gaan vergaderen op het water. In deze ontspannen ambiance zal de vergadering op het water voor alle deelnemers een mooie voedingsbodem betekenen voor een vruchtbare meeting.

Samenwerken, presenteren, teambuilding en vergaderen in Sneek? Lokaal 55 beschikt over verschillende inspirerende ruimten om uw vergadering in Sneek te organiseren. Beamer, scherm, audioscherm, internet, flipover, geluidsinstallatie, alles is aanwezig om een presentatie te houden.

Vergaderarrangementen voor bedrijven kunnen uitstekend worden gecombineerd met een kookworkshop.  Een muzikale, sportieve of creatieve onderbreking is ook mogelijk van uw vergadering in Sneek. De vergadering kan worden afgesloten met een wijnproeverij in ons wijnlokaal.