Click on button to show the map.

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument het Meeting House gevestigd.

Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met  eigentijdse details.

Uiteraard zijn alle vergaderruimtes voorzien van WIFI en de meest moderne audiovisuele middelen.

  • Aantal zalen : 4

Herenkamer

De Herenkamer is een sfeervolle ruimte die uitermate geschikt is voor informele bijeenkomsten.

Deze sfeervolle huiskamer is voorzien van moderne presentatieapparatuur, flipover, bloc notes en schrijfmateriaal

Conferentieruimte

Deze prachtige ruime zaal heeft een eigentijds karakter en is volledig geschikt gemaakt om uw conferentie of vergadering succesvol te laten verlopen. De zaal bevat moderne geluids-, en presentatie-apparatuur.

De Conferentieruimte is voorzien van moderne presentatieapparatuur, flipovers, bloc notes, schrijfmateriaal en microfoons.

Vergaderruimte

Rustieke, stijlvolle vergaderruimte, voorzien van moderne presentatie apparatuur. Perfect geschikt voor boardroommeetings en managementteam vergaderingen.

Lunchruimte

De lunchruimte is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor lunches en borrels maar ook zeer geschikt is als informele vergaderruimte. De eye-catcher is de oude kluis.