Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Portengen 27 3628 EB Kockengen

Telefoon

Meetinglodge

Midden in het Groene Hart , tussen Amsterdam en Utrecht vindt u de meetinglodge. Een unieke locatie waar functionaliteit en sfeer hand in hand gaan. Trainingen, boardmeetings, brainstormsessies, vergaderingen, workshops, etc. Door de aansluiting met de A2 zijn wij zeer goed bereikbaar. (7 minuten van de snelweg). Dit geldt ook voor het openbaar vervoer.

Exclusiviteit
De unieke ligging maakt het mogelijk uw meeting in absolute privacy te realiseren. De ruimte die u met uw team gebruikt, heeft een sfeervolle loungehoek, vergader- trainingssetting en uitloop naar het terras en de tuin. Hier kijkt u uit over de aangrenzende weilanden. Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van de subruimte.

Uw Meeting
In de meetinglodge kan comfortabel worden vergaderd. De opstelling doen wij altijd in overleg. Wij kunnen dit voor 6 personen maar ook voor 25 personen. Grotere groep is in overleg mogelijk. Alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig. Flipover, whiteboard, beamer, scherm en highspeed wireless internet. Wilt u andere voorzieningen dan regelen wij dat graag voor u.

Kortom:
Brainstormsessies, meetings, vergaderingen, workshops, boardmeetings etc…Landelijk gelegen, no nonsense, veel privacy, exclusief te huur. Ruim terras en tuin met mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten. Aantal 6 – 25p. (meer in overleg mogelijk). Aantal ruimtes 3: bar 50m2, plenaire ruimte 110m2, subruimte 6m2. Nabij snelweg A2 en goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Stijlvolle vergaderbreak
Schermen, boogschieten, valkenieren, theatersporten, streetbeat etc. Wij werken graag en passend voorstel voor u uit.