NEMO Science Museum

Vergaderen met adembenemend uitzicht over Amsterdam én nieuwe ideeën opdoen in een uitdagende omgeving? Dat kan bij NEMO Science Museum. Het markante gebouw in het centrum van Amsterdam biedt diverse ruimtes voor bijeenkomsten en evenementen vanaf 8 personen. Organiseer bijvoorbeeld uw vergadering of brainstorm vanuit een exclusieve boardroom met zicht op het IJ. De boardroomtafel kan verwijderd worden om de ruimte geschikte te maken voor een diner, workshop of een presentatie in theateropstelling.

Vergaderingen, lezingen of sit down diners voor grotere groepen (tot 80 personen) kunnen in de Panoramazaal georganiseerd worden. Deze zaal op de bovenste verdieping van NEMO biedt een schitterend uitzicht over het oude centrum en de historische haven van Amsterdam. Aansluitend rondt u uw evenement af met bijvoorbeeld een borrel in de Serre of bij mooi weer buiten op het dakplein.

Kom tot nieuwe ideeën in een uitdagende omgeving
Onderbreek uw officiële programma eens met een techniekactiviteit zoals een show, workshop of theatervoorstelling. Zo maken uw gasten in de workshop Maak je eigen lichtbaan een kettingreactie van licht met behulp van lenzen, prisma’s en spiegels. Of ervaar tussen de vergaderingen door in de buitententoonstelling Energetica op het dakplein de energie uit wind, water en zon. Van zonnewijzer tot vlieger: deelnemers ontdekken hier hoe de kracht van de elementen gebruikt wordt om energie op te wekken.

Eén zaal, het hele museum of het spectaculaire dakplein?
NEMO biedt naast de Boardroom en de Panoramazaal meer multifunctionele zalen. Daarnaast zijn buiten openingstijden specifieke tentoonstellingen, meerdere verdiepingen of zelfs het hele museum exclusief af te huren zodat evenementen tot 2000 personen mogelijk zijn. Een brainstormsessie, een congres, wedstrijd, beurs of feestelijk diner, NEMO biedt voor elk evenement en elke doelgroep een geschikte ruimte.

Openingstijden

Maandag

10:00–17:30

Dinsdag

10:00–17:30

Woensdag

10:00–17:30

Donderdag

10:00–17:30

Vrijdag

10:00–17:30

Zaterdag

10:00–17:30

Zondag

10:00–17:30

Click on button to show the map.