Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Sint-Veerleplein 5 9000 Gent

Telefoon

De Oude Vismijn’ ontvangt ook graag groepen, en die mogen gerust groot zijn. Wij kunnen tot 180 personen bedienen en laten genieten van het mooie uitzicht. Een unicum in Gent.

Brasserie ‘De Oude Vismijn’ wil eerst en vooral uiteraard een plaats zijn waar het goed toeven is, met lekker eten, een heerlijk drankje en dit alles in een aangename sfeer.

Daarnaast wordt er in onze gaanderij steeds kunst tentoongesteld, want de hersenen hebben  minstens evenveel recht op prikkels als de smaakpapillen. Tevens kan men in onze lounge bar, neergevlijd in een comfortabele zetel, ook genieten van een goed boek terwijl de achtergrond opgeluisterd wordt door aangename jazzklanken.

Unieke Terras

Het unieke terras is één van de sterkste troeven van ‘De Oude Vismijn’. Afgelopen zomer nog werden we door het magazine Elle uitgeroepen tot één van de mooiste terrassen van Gent. Regelmatig vindt er ook een fotoshoot plaats en enkele maanden geleden werd een deel van de film The Emperor hier gedraaid.

Tijdens de zomer van 2015 mochten wij op ons terras maar liefst 70 Harley-Davidson bikesverwelkomen. De overkoepelende organisatie rond Harley-Davidson Frankrijk was zo gecharmeerd door ons terras dat ze besloten de stoere motors hier te exposeren  terwijl de eigenaars genoten van een lunch.

Wie het echt idyllisch wil kan gebruik maken van onze aanlegsteigers om aan te meren, lekker te eten en vervolgens weer te vertrekken met de boot. Een unieke ervaring!!