Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Arlandaweg 92, 1043 EX Amsterdam

Telefoon

Kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk? Meet SamSam Offices: een kleinschalig en persoonlijk bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam West. Hier kunt u als ondernemer een privé kantoorruimte huren voorzien van faciliteiten zoals onder andere draadloos glasvezel internet, een gedeelde recreatieruimte en beveiligde parkeerplaatsen in een warm en persoonlijk bedrijfsverzamelgebouw.

Onze kantoorruimtes zijn ideaal voor (startende) kleine ondernemers tot grotere bedrijven. Juist de diversiteit aan bedrijven die huren bij SamSam Offices is van grote toegevoegde waarde. Samen kennis delen, samenwerken of gezamenlijk genieten van de lunch: het kan allemaal bij onze kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Daarnaast bent u binnen 10 minuten in hartje Amsterdam.

In ons pand vindt u kleine, maar ook grotere bedrijven. Wanneer uw bedrijft groeit groeien wij gewoon met u mee: u kunt dan eenvoudig overstappen naar een andere kantoorruimte binnen ons pand. Want wij begrijpen dat u flexibel moet kunnen zijn om als bedrijf te kunnen groeien. Wilt u meer weten over de beschikbare kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk?

Onze huurders roemen ons om onze snelle service en het persoonlijke contact. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en aantrekkelijke services.