Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Doorbrand 2, 6086 PK Neer,

ProefLokaal Limburg is de eigen locatie van Ria Joosten Catering & Evenementen en is ontstaan vanuit de bezieling om de unieke streekproducten die Limburg rijk is onder de aandacht te brengen.

Of je nou een programma hebt van 4 uur of van 32 uur, Proeflokaal Limburg biedt voor elke bijeenkomst een prima onderkomen. De verschillende sfeervolle ruimtes zijn geschikt zijn voor presentaties, vergaderingen, workshops, groepsuitjes en zakelijke evenementen en bijeenkomsten.

Duurzaamheid is van groot belang bij Proeflokaal Limburg. De totale wereldbevolking blijft groeien terwijl de voedselvoorraad krimpt. In de toekomst zullen we dus bewuster moeten gaan consumeren. Proeflokaal Limburg is daar al volop mee bezig. Zo werkt deze vergaderlocatie bijvoorbeeld met streekproducten. Deze zijn lekkerder omdat het verhaal achter het product bekend is, maar ook duurzamer omdat de weg van producent tot consument hierbij het kortst is. Daarnaast wordt er onder meer gekozen voor gerecycled disposable servies, LED verlichting en Proeflokaal Limburg stemt haar food concepten volledig af op de behoeften van de gasten zodat er zo min mogelijk over blijft.