Click on button to show the map.

Rederij ’t Smidtje

Inspiratie op het water

Algemeen

De grachten van Amsterdam zijn een bijzondere en inspirerende locatie. De schepen van Rederij ’t Smidtje varen allemaal elektrisch en daarmee fluisterstil. Dat maakt de schepen zeer geschikt voor vergaderingen, teammeetings, en brainstorm- en inspiratiemeetings. Door het steeds veranderende uitzicht, zijn de schepen daarnaast ook zeer geschikt voor een private diner of een borrel met relaties.

Capaciteit

De schepen van Rederij ’t Smidtje bieden een diverse capaciteit. Van salonboten geschikt tot 12 personen, tot klassieke exemplaren die plaats bieden aan 50 personen. Diverse boten kunnen worden verdeeld in twee ruimtes; een ontvangst ruimte met statafels en een ruimte om aan tafel plaats te nemen. Deze scheiding zorgt ervoor dat een vergadering perfect kan worden gecombineerd met een borrel, diner of lunch.

Vaargebied

De vaarroute kan geheel naar wens worden afgestemd. Wij zullen u ophalen en terugbrengen bij een steiger naar keuze. Met de vele opstapplekken die Amsterdam rijk is, kan dat veelal dichtbij uw kantoor. Doe inspiratie op via de pittoreske grachten of geniet van het ruimtelijke gevoel dat het IJ biedt.

Middelen

In alle schepen is een iPod aansluiting en microfoon aanwezig. Daarnaast kan er in overleg gezorgd worden voor de benodigde flipovers en audio-visuele middelen als een beamer en een flatscreen.

Catering
Een vergadering op het water houden geeft veelal een nieuwe kijk op zaken. Zeker als u uw meeting combineert met een ontspanningsmoment in de vorm van een lunch, borrel of diner. De host aan boord zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Combineer een vergadering bijvoorbeeld met een diner, waarbij uw bedrijfslogo in het menu wordt opgenomen.

Rederij ’t Smidtje werkt bij voorkeur met biologische en/of lokale producten. Met veel plezier verzorgen wij uw ontbijt, lunch, borrelhappen en privédiner aan boord.