Click on button to show the map.

Onze zeer exclusieve, romantische boerderij ligt aan de Langbroeker Wetering te Langbroek. Het cultuurhistorisch waardevolle pand dateert van 1600 en staat derhalve op de monumentenlijst. De locatie is uitermate geschikt voor vergaderingen, cursussen, inspirerende heisessies en workshops tot 14 personen.

U hebt exclusief de beschikking over de ‘Morning Room’ met openhaard en aansluitend de overdekte veranda en de ‘Dining Room’ voor een meer formele setting, met uitloop naar een zonnig terras. Voor de hele kleine groep van 2 t/m 4 personen is er ‘De study’, intiem met open haard, vergadertafel en comfortabele fauteuils. Alle ruimtes zijn in Engelse country stijl  ingericht met een knipoog naar het heden.

U kunt genieten van diverse terrassen in de prachtige, landelijke tuin; een van de terrassen heeft een openhaard en een buitenkeuken, waarvan u, tijdens de lunch of het diner na uw vergadering, gebruik kunt maken. Gastvrijheid en flexibiliteit staan hoog aangeschreven op deze inspirerende locatie.