Click on button to show the map.

Vergaderen wordt bij Sol een unieke belevenis. Sinds vorige jaar hebben we onze vergaderruimtes uitgebreid met de bouw van een exclusieve ruimte is ons nieuwe paviljoen. Deze ruimte beschikt over een binnen en buitenruimte. Afhankelijk van stoel/tafel opstelling is deze ruimte geschikt voor maximaal 40 personen. Na de vergadering kan hier tevens een privé borrel of diner plaatsvinden.

 

Het gehele nieuwe paviljoen bied ruimte aan maximaal 200 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Ideaal voor de grotere presentaties e.d.. Het andere paviljoen beschikt over twee aparte ruimtes die eventueel geschakeld kunnen worden. Afhankelijk van de gewenste opstelling zijn deze ruimtes geschikt voor maximaal 60 personen per ruimte.

 

Twee flip-overs en wire-less internet zijn aanwezig en worden kosteloos aangeboden.

Tevens bestaat de mogelijkheid om met een (eigen) laptop een presentatie te geven op een 52 inch lcd monitor. Het gaat hier om een HDMI aansluiting. De kosten hiervoor bedragen € 55,00. Er zijn totaal 3 schermen aanwezig. I.v.m. het aansluiten en testen van beeld en geluid adviseren wij een ½ uur voor aanvang met de laptop aanwezig te zijn.

 

Vergaderen is een bezigheid die ondanks de fysieke passiviteit veel energie vergt. Op het strand zijn vele workshops, clinics en activiteiten mogelijk om je energie level weer een boost te geven. Tevens is dit een perfecte manier om aan teambuilding te doen. Mocht hier interesse voor zijn stuur ik op verzoek een overzicht.