Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

Beneluxweg 1 4904 SJ Oosterhout

Telefoon

Tulip Inn Oosterhout is perfect gelegen in het hart van de Benelux langs de A27, vlakbij steden als Breda, Antwerpen, Tilburg, op een steenworp afstand van attractiepark de Efteling en grenzend aan de Biesbosch. Ons parkeerterrein beschikt over ruim 200 parkeerplaatsen waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Tulip Inn Oosterhout voorziet in de verschillende wensen van uw gasten door het aanbieden van diverse horecaconcepten; á la carte restaurant “Brasserie Flavours”, een gezellige bar en Domino’s Pizza.

Het meetingcenter beschikt over 6 zalen met een capaciteit van 2 tot 210 personen. De zalen zijn schakelbaar, waardoor er altijd een zaal perfect aansluit bij uw wensen. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning en we zetten de benodigde faciliteiten zoals beamers, schermen en flipovers graag voorafgaand de bijeenkomst klaar in de zaal. Het enthousiaste team staat klaar om uw vergadering, productpresentatie, congres of feestelijke bijeenkomst te organiseren.Tulip Inn Oosterhout biedt u bovendien alle comfort voor uw meerdaagse meetings door de 63 hotelkamers. Als u uw bijeenkomst even wilt onderbreken dan rijdt u binnen 10 minuten naar Nationaal Park De Bieschbos. Maak een prachtige natuurwandeling of een mooie boottocht, we bieden diverse activiteiten aan.

Wij informeren u graag en kijken uit naar uw komst!