Click on button to show the map.

Adres & Contact

Ons adres

voetangelweg 93091HJ abcoude

Telefoon

Villa Oldenhoff staat synoniem voor rust, ruimte, luxe en comfort en proeven van het boerenleven.

 

Villa Oldenhoff is onderdeel van Meetables, een nieuw vergaderconcept ontstaan uit een samenwerking van 4 inspirerende locaties in de directe omgeving van Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi. Meetables verzorgt op dit moment exclusief de boekingen voor 7 bijzondere vergaderlocaties.

 

Deze sfeervolle Meetables locatie, gelegen in de groene polder aan de rivier Holendrecht tussen Abcoude en Ouderkerk aan de Amstel, kan met recht een buitengewone vergaderlocatie worden genoemd.

 

De viilla combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen.

De grote stoere keukens doen dienst als ontvangstruimte, waar de gasten worden opgevangen met een heerlijk kopje koffie. Villa Oldenhoff beschikt over 2 vergaderruimtes die voor verschllende grootte groepen aangewend kunnen worden.

 

De vergaderruimte medium (2-12p) ligt in het souterrain van het hoofdgebouw, waar ook de B&B is gevestigd. De ruimte is warm ingericht met houten tafels en comfortabele stoelen en heeft voldoende daglicht. De lunch vindt plaats in de keuken van de B&B.

 

De vergaderruimte large in het nieuwe bijgebouw de Stallen genaamd is te gebruiken voor groepen van 13-25p en 26-35p, afhankelijk van de opstelling en het doel van de bijeenkomst. Via de openslaande deuren kom je in de aangrenzende keuken waar lunch of diner ter plekke worden bereidt door de koks waar Villa Oldenhoff mee samenwerkt. Ook een kookworkshop, bedrijfsborrel of wijnproeverij behoren tot de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

 

Het uitzicht is prachtig. Je kijkt direct op het weiland met de paarden en vanuit de ruimte loop je zo het erf op.