Kleine vergaderzaal

Kleine vergaderzaal

Kleine vergaderzaal

U bent opzoek naar een kleine vergaderzaal? Wat dacht u van de kleine vergaderruimte Amsterdam. We hebben het over De Thuislocaties. Dat is de naam voor twee kleine vergaderruimtes die zich bevineden in Amsterdam, namelijk het landelijk gelegen Koetshuis Sloten en het stadse Singel80.

Voel je op je gemak

We hebben het nu over Het Koetshuis Sloten. Deze kleine vergaderzaal ligt aan de rand van Amsterdam in Oud Sloten. Het bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerstevedieping bevindt zich ook een kleine vergaderzaal met een lange werktafel. Er is ook een leuke zithoek aanwezig. Op de begane grond bevindt zich een gezellige woonkeuken met ook een grote tafel. De openslaande glazen deuren bieden een prachtig uitzicht op het ruime groene terras. Deze kleine vergaderzaal is heel erg geschikt voor groepen tot maximaal 13 personen.

De Singel80 is een kleine knusse intieme vergader ruimte en bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Deze kleine vergaderzaal is op twee vediepingen van een authentiek grachtenpand. Het uizicht dat u hebt is op het Singel. Er bevinden zich drie ruimtes die in een gemoedelijke huiselijke sfeer zijn ingericht. De kleine vergaderzaal is heel erg goed geschikt voor kleine werkgroepen bestaande uit maximaal 18 personen.

Kleine vergaderzaal