Vergaderen in het museum

Vergaderen in het museum

Vergaderen in het museum

Heb jij soms het gevoel dat je op je bureaustoel vastgeroest zit en dat je met je team niet meer tot enige vorm van besluit komt? Dan is het echt tijd voor verandering. We werken vaak met zijn allen in dezelfde omgeving, zonder elkaar echt te kennen.
Vergaderen in het museum om de routine te doorbreken

Wanneer je het gevoel krijgt niet langer met elkaar, maar eerder naast elkaar te werken, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Vaak helpt het dat teamleden of werknemers uit hun vertrouwde werkomgeving gehaald worden. Op die manier kan een patroon doorbroken worden dat goede besluitvorming in de weg staat.

Vergaderen in het museum: bezinning en contemplatie

Waar de bezinning en de contemplatie vaak zoek zijn, kunnen geen doordachte beslissingen meer genomen worden. Het lijkt wel of we niet langer bij de zaak zijn en onze zin voor ratio verloren hebben. 
We horen vaak dat kunst de zeden verzacht en we kunnen je verzekeren dat dit ook zo is. Daarom is vergaderen in een museum wellicht zo’n topidee. Door stil te staan en na te denken over kunst, houden we onszelf een spiegel voor. Na deze confrontatie met onszelf, zullen we er ons meer bewust van zijn hoe we met ons handelen dat van onze collega’s beïnvloeden. Pas dan hebben we zicht op de zaak en kunnen we verder tot een besluit komen.

Vergaderen in het museum kan in het openluchtmuseum van Arnhem, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of in het Teylersmuseum in Haarlem.

Golden-Tulip-Epe-300x300 CONGRESSEN-EN-EVENEMENTEN-À-LA-ORPHEUS-300x300 Vergaderen in het museum