Vergaderen in het theater

Vergaderen in het theater

Vergaderen in het theater

Soms weten we het even niet meer op het werk. We lijken wel kippen zonder kop die erop los vergaderen, zonder dat we enig resultaat zien. Soms moeten we er gewoon even uit om de zaken terug op de rails te krijgen. Vergaderen op een bijzondere locatie verzet onze zinnen. Verschillende locaties zoals dierentuinen en musea bieden de mogelijkheid tot vergaderen. Ook vergaderen in het theater is zo’n mogelijkheid.

Vergaderen in het theater, wat kunnen we ons daarbij voorstellen

Anders dan bij locaties zoals de dierentuin en het museum, wordt door Nederlandse theaters niet echt de gelegenheid geboden om als het ware op de scene of in het publiek te vergaderen. De Nederlandse theaters die vergaderen in het theater aanbieden, bieden in de meeste gevallen aparte lokalen in het theater aan die van in het begin al bedoeld werden als vergaderzalen.

Waarom vergaderen in het theater?

Wanneer je in een theater enkel in de vergaderzalen mag vergaderen, wat is dan het nut van vergaderen op een externe locatie? Ook al vergader je niet echt in het theater zelf, toch kan vergaderen in het theater een inspiratie zijn, omdat de vergaderzalen in de theaters van Apeldoorn en Spijkenisse zo uitgerust werden dat ze over alle comfort beschikken dat je maar kan wensen bij vergaderen en dat in beide gevallen het theater nooit ver weg is. Zo werkt theater inspirerend en kun je wellicht op die manier je ideeën een bijzondere wending geven.

Vergaderen in het theater