Wij feliciteren Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Wij feliciteren Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Wij feliciteren Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten met Nationale Meeting Award 2015

Tijdens de drukbezochte vakbeurs Evenement Contact in de RAI hebben wij op 18 februari de Nationale Meeting Award 2015 in ontvangst mogen nemen. De combinatie van publieksstemmen, onze positieve online meeting reviews en het lovende oordeel van de vakjury over onze locatie heeft ons de titel ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’ opgeleverd in de categorie medium (capaciteit van 51 tot 250 personen).

De vakjury was zeer te spreken over het unieke karakter en het gedachtengoed van ons conferentiehotel. De eigentijdse en functionele inrichting, met behoud van het kloosterlijke karakter, en ons grote eigen bosterrein bieden ons conferentiehotel onderscheidend vermogen in de meeting- en eventbranche. “Een geweldig mooie kroon op het werk dat wij iedere dag vol enthousiasme met elkaar verzetten. En een absolute bevestiging dat het bijzondere wereldse gedachtengoed, dat wij dagelijks met elkaar vertalen naar beleving in het conferentiehotel, gewaardeerd wordt door onze gasten”, aldus onze directeur René Giel.

Ook werd onze professionele eigen keukenbrigade door de vakjury als positief ervaren. De manier waarop zij in ProefLokaal De Wereld eigentijdse gerechten ‘met een wereldse twist’ bereiden viel goed in de smaak bij de jury.

Onze eigen KdK App, waarmee conferentieorganisatoren naar wens een besloten gedeelte kunnen inrichten met conferentieprogramma’s, werd door de jury als uniek en innovatief beoordeeld.

Tot slot was de jury zeer gecharmeerd van onze banquetingbrochure. De ‘doos’ die gevuld is met alle informatie over onze faciliteiten en diensten én wereldse lekkernijen vindt de jury prachtig.

2015_NMAward Evenementencontact